Recycling nodig in Amersfoort?
Amersfoort

Recycling van metaal en ijzer in de buurt van Amersfoort 

Heeft u een overschot aan oud ijzer? Vindt u het zonde om onderdelen van metaal weg te gooien? Bent u milieubewust? Kom dan langs met uw onderdelen voor recycling in de buurt van Amersfoort bij R. Westra Recycling. R.
Westra Recycling te Soest] is specialist in het kopen en verwerken van metaal, papier en ijzer van bedrijven en particulieren.

Als recycling specialist in de omgeving van Amersfoort beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde om op een milieuvriendelijke en efficiënte manier producten te kunnen verwerken. Wat begon als klein handel bedrijf in 1937, werkend met de transportfiets, is uitgegroeid tot hét recycling bedrijf in Soest. Met deze jarenlange kennis bieden wij u niet alleen een goede manier van recycling in Amersfoort, maar ook tal van andere diensten.

Met het eigen wagenpark bieden wij totaalconcepten aan, geheel rekening houdend met de strenge wetgeving. Wij halen grote hoeveelheden te recyclen metaal, ijzer en andere materialen in Soest voor u op. Wilt u vanuit een andere plaatsnaam materiaal aanleveren? Dan bent u van harte welkom dit te brengen op onze locatie in Soest.

Wilt u meer informatie over R. Westra Recycling vlakbij Amersfoort? Bekijk dan onze website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen voor overige vragen.

Recyling van metalen in de buurt van Amersfoort

Één van de materialen die R. Westra Recycling in de buurt van Amersfoort verwerkt is metaal. Bij onze vestiging te Soest beschikken wij over een enorme ruimte waar wij metalen sorteren voordat deze verder gaan voor recycling. De soorten metaal die we inkopen zijn:

  • Aluminium
  • Geel koper
  • Electromotoren
  • Lood
  • Hand gepeld

Ook rood koper, RVS, tin, sloop, zink en velgen nemen wij aan. Onze deskundige vakmannen weten als geen ander hoe we deze moeten sorteren en welke prijs u ervoor kunt krijgen. Hierbij biedt R. Westra Recycling de beste prijsgarantie voor recyling in Amersfoort en omgeving. Dit komt onder andere door de efficiënte manier van werken.

Heeft u vragen over de inkooprijzen of recycling in Amersfoort? Wij staan u graag te woord.

Recycling van ijzer vlakbij Amersfoort

Recyling van ijzer in Amersfoort regelt u met Westra Recyling. Bent u aan het verbouwen? Weet u niet wat u met bepaalde materialen aan moet zoals blik, giet of gruis? Ook voor deze materialen kunt u bij R. Westra Recycling te Amersfoort terecht. Grote partijen kunnen bij ons worden aangeboden voor recycling in Amersfoort. Het verwerken gebeurt volgens  de richtlijnen die de wet stelt. Na het bepalen van de prijs betalen wij u altijd netjes en correct.

Weegapparatuur

R. Westra Recycling te Amersfoort beschikt over diverse weegapparatuur die zowel grote partijen als kleine partijen materialen wegen. Op deze manier kunnen wij precies de juiste prijs voor u stellen. Voor recycling in Amersfoort garanderen wij altijd de beste dagprijs. Zoekt u een bedrijf voor het inleveren van oud ijzer en metalen?

Kom dan langs bij R. Westra Recycling niet ver van Amersfoort. De prijzen worden aan de hand van de koersen bepaald, en kunnen dus van dag tot dag verschillen. Voor actuele prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem contact op

R. Westra Recycling logo
R. Westra Recycling

Stel uw vraag

Recycling | Amersfoort

Nieuws BLOK Tekst

R. Westra Recycling 

Dorresteinweg 60
3762 KK Soest
Tel.: 035 - 6013288

 

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:
07.00 tot 17.00 uur

Zaterdag:
07.00 tot 12.00 uur

 

NIEUWS

 

R. Westra Recycling logo
R. Westra Recycling