Recycling van metaal en ijzer in Leusden op een milieuvriendelijke manier

Recycling nodig in Leusden?Heeft u een overschot aan oud ijzer? Vindt het zonde om onderdelen van metaal weg te gooien? Bent u milieubewust? Kom dan langs met uw onderdelen voor recycling in Leusden bij R. Westra Recycling VOF. R. Westra Recycling te Leusden is specialist in het kopen en verwerken van metaal, papier en ijzer van bedrijven en particulieren. Als recycling specialist in Leusden beschikken wij over alle benodigde kennis en kunde om op een milieuvriendelijke en efficiënte manier producten te kunnen verwerken. Wat begon als klein handel bedrijf in 1937, werkend met de transportfiets, is uitgegroeid tot hét recycling bedrijf in Leusden. Met deze jarenlange kennis bieden wij u niet alleen een goede manier van recycling in Leusden, maar ook tal van andere diensten. Met het eigen wagenpark bieden wij totaalconcepten aan, geheel rekening houdend met de strenge wetgeving. Wilt u meer informatie over . R. Westra Recycling te Leusden? Bekijk dan onze website. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen voor overige vragen.

Metalen

Één van de materialen die R. Westra Recycling te Leusden verwerkt is metaal. Bij onze vestiging te Soest beschikken wij over een enorme ruimte waar wij metalen sorteren voordat deze verder gaan voor recycling in Leusden. De soorten metaal die we inkopen zijn:

  • Aluminium
  • Geel koper
  • Electromotoren
  • Lood
  • Hand gepeld

Ook rood koper, RVS, tin, sloop, zink en velgen nemen wij aan. Onze deskundige vakmannen weten als geen ander hoe we deze moeten sorteren en welke prijs u ervoor kunt krijgen. Hierbij biedt R. Westra Recycling te Leusden de beste prijsgarantie. Dit komt onder andere door de efficiënte manier van werken. Heeft u vragen over de inkooprijzen of recycling in Leusden? Wij staan u graag te woord.

IJzer

Bent u aan het verbouwen? Weet u niet wat u met bepaalde materialen aan moet zoals blik, giet of gruis? Ook voor deze materialen kunt u bij R. Westra Recycling te Leusden terecht. Grote partijen kunnen bij ons worden aangeboden voor recycling in Leusden. Het verwerken gebeurt volgens  de richtlijnen die de wet stelt. Na het bepalen van de prijs betalen wij u altijd netjes en correct.

Weegapparatuur

R. Westra Recycling te Leusden beschikt over diverse weegapparatuur die zowel grote partijen als kleine partijen materialen wegen. Op deze manier kunnen wij precies de juiste prijs voor u stellen. Voor recycling in Leusden garanderen wij altijd de beste dagprijs. Zoekt u een bedrijf voor het inleveren van oud ijzer en metalen? Kom dan langs bij R. Westra Recycling te Leusden. De prijzen worden aan de hand van de koersen bepaald, en kunnen dus van dag tot dag verschillen. Voor actuele prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

R. Westra Recycling VOF

Dorresteinweg 60
3762 KK Soest
Tel.: 035 - 6013288
info@recycling-westra.nl

 

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag van 07.00 tot 17.00 uur

Zaterdag van 07.00 tot 12.00 uur

 

NIEUWS

Hier kan een stukje informatie komen over het laatste nieuws